Yhteystiedot

Miprax Facebookissa

Puhelin: +358 40 099 7204

Puhelin: +358 40 099 7204

Miprax Instagramissa

Pyydä tarjous

Tiimi

Olen Pille Kaldma ja minun unelmani on aina ollut ihmisille lisäarvon tarjoaminen oman osaamiseni sekä intohimoni kautta. Siisteys sekä puhtaanapito on ollut tärkeä osa elämääni aina. Ja mikäs sen parempaa, kun toteuttaa omaa intohimoaan työkseen ja siten myös helpottaen muiden ihmisten arkea. Parhaimpia luonteenpiirteitäni on aina ollut tehdä työtäni rakkaudella ja koko sydämellä. Lähtökohtina työskentelyssäni on tarkkuus, laatu, rehellisyys, halu kasvaa ammatillisesti sekä ihmisenä ja onnistunut lopputulos.
Jo lapsesta lähtien olen ollut erittäin tunnollinen. Tavarat ovat aina olleet kotonani paikoillaan, paikat siivottuna ja asunnossa on tuoksunut puhtaus. Näitä asioita haluan myös välittää ja tuoda osaksi muiden ihmisten elämään. Oma, 10 vuoden työkokemus itselleni tärkeällä alalla, auttaa minua helpottamaan sinun arkeasi huolehtimalla siivouksesta, jättäen sinulle aikaa tehdä sinulle tärkeitä asioita.
Kiitän kaikkia asiakkaitani luottamuksesta sekä kaikesta saamastani kokemuksesta. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja kaikista asiakassuhteista opin ja kehityn myös itse joka päivä.

PILLE KALDMA

Sähköpostiosoite info@miprax.fi
Työnjohto (siivous), toimitusjohtaja

Olen Dimitri Golubev ja intohimoni on rakentaminen. Olen elämäni aikana tehnyt erilaisia töitä, etsien sitä mitä isona tekisin. Löydettyäni rakentamisen, tiesin mihin minut on tarkoitettu. Koko rakentamisen ja uuden luomisen prosessi saa minut syttymään. Samalla kun teen työtä asiakkaalle, teen työtä itselleni – luoden arvoa molemmille. Jo nuorena aloitin opiskelemaan rakentamista, mutta valmistumispaperi jäi vuosiksi laatikonpohjalle, samalla kun etsin omaa paloani. Tajuamatta, että se oli niinkin lähellä.
Myös kouluttaminen ja samalla rakentamisen monimuotoisuuden näyttäminen on ollut lähellä sydäntäni. Perusteena työskentelylleni on tarkkuus, tunnollisuus, laadusta tinkimättömyys, rehellisyys sekä samalla omaa paloni toteuttaminen.
Jatkuva viestintä ja kommunikointi asiakkaan kanssa koko projektin ajan on minulle tärkeä osa yhteistyötä. Oman yritykseni kautta olen oppinut, kuinka tärkeätä minulle on ihmisten palveleminen, heille oman kodin rakentaminen ja samalla asiakkaan oman ajan vapauttaminen muuhun käyttöön.
Työkokemus viimeisen 20 vuoden ajalta on ollut erittäin opettavainen ja tuonut minut siihen, missä olen nyt – AUTTAMASSA SINUA RAKENTAMAAN KOTIA!

DIMITRI GOLUBEV

Sähköpostiosoite info@miprax.fi
Työnjohto (rakennus), projektipäällikö

ANNIKA

Puhelin + 358 400 99 7204
Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@miprax.fi
Asiakaspalvelu

+358 40 099 1109

info@miprax.fi

Miprax Instagramissa

Miprax Facebookissa